Все кручусь i болить голова.
Нiч глибока, вже сплять усi люди.
Сплять навколо усi, лиш не я...
Якось так тут незвично, самотньо.
Моє лiжко холодне й тверде,
Мов би я у глибокiй безоднi.
Бо зi мною немє Тебе
Все було тодi так безтурботно.
Я вмикаю комп'ютер постiйно,
Мов у ньому шукаю той день,
Але знаю - усе безнадiйно,
Тiльки б нiч ця минула уже.
Тiльки б сонечко вранiшнє встало
I покликало в даль кудись йти,
Що б нас разом воно воз'єднало
Що би поруч зi мною був Ти.