ДЯКУЮ ТОБІ - !
Безсилий гнів і дивні болі,
Сумні думки корисні і прості.
В глибинах темної неволі,
Шукають переміни на путі.
Буває мить міняє розум,
Складає суть доводи міцного.
Долає страх, долає грози,
Коли іде з трепетом до нього.
Життя її має інший зміст,
На час таїн мудрим обростає.
Кладе стежину що має хист,
Ясніє на землі квіт збирає.
І тут, і там красою править,
Дари небес з гордістю приймає.
Земну орбіту нову явить,
Коли у ній з радістю кружляє.
Бо хоче людям послужити,
Із ними поруч бути в боротьбі.
На щастя зорі положити,
Лише за слово « Дякую Тобі».
Величним голосом любові,
Який торкає хмари голубі.
За подвиг твій у кожнім слові,
Народ сьогодні «Дякує Тобі»