Я боюсь. Ну а як же мені не боятись?!
В цьому світі насправді безстрашних нема.
Не брешіть, не жартуйте – не хочу сміятись,
Хоч багато чого я роблю жартома.
Куди йти? Чи навіки на місці зостатись?
В чому долі шляхи, їх доленосна суть?
Доки буде мені в лабіринтах од тих блукатись?
Я ж і зараз не знаю куди мені повернуть…
Я боюсь. Так набридло мені боятись!
Подай руку скаліченій страхом душі.
I на впевненiсть часом я буду твою опиратись
Розділити на два і обом стане все по плечі.