На одній сторінці зі свого життя,
Як багато пройдено різного сміття,
На одній хвилині з того що було
Небагато знайдено,- бо багато йшло,
На одній секунді зі свого життя,
Як даремно стоптано,- не туди взуття…
На одному подиху, що колись тремтів,
Так багато зроблено, зламаних мостів.
На одній лиш пам'яті з невичерпним дном,
Як багато спогадів, оповиті сном,
На одному вигуку що летів із уст,
Так багато вдарених, похитнули глузд .
На одній сторінці зі свого життя,
Як важливо ставити,- крапку без ниття,
На одному подиху викинувши зло,
Так важливо знати,- що усе пройшло…