ПЕРЕСПІВ КОКІН-СЮ
Не побачимось
Ніколи вже, коханий.
Доля розвела.
На сни надію маю –
Там зустріч наша буде.
На трави влітку
Моє кохання схоже.
Отави буйні
зростають, хоч і косять.
Щодень любов міцніє.
Уявив себе
Там, де кує зозуля.
Душа самотня
Озвалась тихим смутком.
Печаллю сліз гіркущих.
Ромашки білі
Дарую щиросердно.
Пелюстка кожна
Позначена коханням:
Іменем твоїм бринить.
Пам’ять ожива,
Коли на квітку гляну.
«Не забудь мене»,
Прощаючись коханий
промовив сумно-сумно.
Здійнявся вітер –
Дерева колошматить.
Вихру круговерть.
Так людські пересуди
Кохання зневажають.
Ах, не поспішай
Старіти, моя люба.
Сакура цвіте.
Хай серце молодіє,
А очі твої сяють.