Нам повістки не йшли з військкомату,
не за славою, не за грошІ.
Ми поповнювали добробати
за велінням своєї душі.
Ще чекали чогось генерали,
поглядаючи скоса на Схід.
Добровольці ряди шикували,
патріотів збираючи цвіт.
Перевірені ми на Майдані
у вогні від палаючих шин.
Гартувалася гідність повстанням,
як свободи народу зачин.
Ми згадаєм забутих героїв
і, у праведній вірі тверді,
піднімаємо зброю до бою,
коли наша країна в біді!
Без наказу ми рили окопи,
від навали надійним щитом
між ордою і світом Европи -
"Правий сектор", "Донбас" і "Азов".
І, пройшовши воєнні дороги,
ми наблизимо день перемог -
мирний день, без війни і тривоги.
З нами віра, народ, з нами Бог!
>