Питається кум Василь
У кума Гаврила:
-Чи в вас файно того року
Бульбиця вродила?
Кум, вдоволено всміхнувшись,
Відповів поволі:
-Ой, вродила, кумасику,
Така, як ніколи!
Посадив один мішок
І один вкопав,
Так що, куме, ні один
Бульбан не пропав.
28.1.2017.