Я відчуваю себе замкненою в системі...
Ці відчуття не опишеш на папері,
Це навіть не скажеш всіма словами...
Як це все так сталося із нами?!
Ми перетворилися на роботів в житті!
Важко уявити навіть в страшному сні!
Ми міняємо час і з ним стареотипи,
Але що нас штовхає на всі ці мотиви?
Що призводить людей до втрати себе ?
Що заставляє міняти їх своє лице?
Може це вже майбутнє настало таке ,
Де всім все одно хто, звідки і де є?
Може просто люди стали "черстві "?
Чи може це просто наснилось мені ?
Може цей світ і справді прогнив ?
А хтось пройшов і слід свій залишив?
Я відчуваю себе замкненою в системі ...
І відповідь на це питання невідоме для мене.
Може я ще просто для цього мала.
Або це просто не моя боротьба.