Дякую Всевишньому за те,
Що ми зустрілися з Тобою,
І в той чудовий час
Ти огорнула все любов’ю.
Це було ніби в перший раз,
І кожен день - для мене свято.
Та чи щаслива була ти?
Для мене щастя було мабуть забагато…
Так, пам’ятатиму Тебе
Усе життя, кожну хвилину,
І дякую за те тепло,
Що дарувала, Ти єдина…
Я підніму вина бокал
За тих, хто увесь час на волі
І вірю, прийде час,
Коли й мене хтось визволить з неволі…
Ніколи не забуду я
Усі миттєвості з тобою,
І знову Дякую Тобі,
За те, що Ти колись була зі мною.
Все повторилося, на жаль...
Кохання – це біг по спіралі ?
Мало любові дістається…
Тим, кого завжди кохали…
Поринути б у глибину твоїх очей,
Ні… зупинюсь… уже не буде…
Не треба сліз і полум'яних слів –
І тільки біль стискає груди…