Навіяне поетичним марафоном...
Якось я одного разу,
підхопив якусь заразу,
тіло так мене свербіло,
все пекло та ще й боліло.
до жінок пропала тяга,
ну які тут вже розваги?
Та пораду дав сусід:
перевіритись на снід.
До лікарні поспішив
всі аналізи зробив:
на вітрянку, і краснуху,
гонорею, золотуху,
коклюш, авітаміноз,
сифіліс, хламідіоз...
Аж три ночі я не спав,
результати все чекав.
А тим часом не здавався,
самостійно лікувався:
парив ноги, пив піґулки
і палити кинув люльку,
(нікотин коня вбиває,
я здоров'я менше маю),
вкрився тепло на дивані,
і спиртного ані-ані...
я не брав три дні до рота,
ось така була гризота.
Та спішу вам розказати-
негативні результати.)))
Але зачин здоровому способу життя вже покладено))))
Класно, Наталю, захоплююче-динамічно)
До речі, а що то за такий поетичний марафон? А то вже вдруге зустрічаю оце "одного разу"...
І ще, у Вас там одруківочка (І курити кинув люльку).
Дякую за настрій!