я тебе не знаю.
це ніби їхати з кимось в одному купе
куди ти їдеш?
це не має значення. головне, що я рухаюсь
а якщо ми в купе а потяг нікуди не їде, просто стоїть?
вийдемо?
тоді це стагнація
мусимо вийти
тоді вийдемо
а якщо не буде холодно на вулиці
будемо йти повільно чи швидко?
повільно. але нехай ніч буде
і зоряне небо
десь пів години тому подумав що сплю зараз.
що ти це сон
все може бути ти ж знаєш
все вже було
і коли стається повторюється
не проти якщо я потримаю тебе за руку?