Загорнутися у твоє тепло
Бо знаю , що поглинеш
Загорнутися , щоб не чути льодяні брила за спиною
Хто зрозуміє відтінок настрою
Тільки той хто сам на хвилі
Радіоприймачі у мозку
Мрії про емпатію , все так відносно
Хіба не міра близькості ? Тепло , що повзе крізь стіни тканин
з ними - голосно мовчати
З тобою - у безвір'ї годин
Цокає вперед - назад
Загіпнотезований маятник
Уроборос спітнів заковтувати своє єство
Наш мозок смітник , у восьмикутному дні , ти втомився згадувати хто ти є
Я - ні