За землю сонечко сховалось,
Темна ніч у двір прийшла,
Дорослі й дітки в дім зібрались,
Спать малечі вже пора.
Повечеряли й помились,
Розібрали свої ліжка,
Дружно Богу помолились,
Ковдрою накрили ніжки.
В віконце місяць заглядає,
Густо зірочки блищать,
Мама пісеньку співає
Як малечі гарно спать.
Нехай віщі сни присняться
Де маля біжить й летить,
В казках сили набиратись,
Міцніть духом і рости.
Де щасливі тато й мама
В тихі ночі й мирні дні
Кують нашу волю й славу
Й щоби не було війни!
15.05. 2017р., Київ