Я читала тобі книги Буковського вголос і ми насолоджувалися тими історіями. Мало хто може розуміти та любити Буковського, а ти розумів, і сміявся з тих самих моментів, що і я.
Мені подобалося перечитувати тобі кожну книгу куплену разом. Зазвичай книжковий шопінг ми влаштовували в одному й тому ж місці. Я полюбляла загубитися в магазині, щоб ти шукав мене серед стелажів. А коли знаходив, то знущався з моєї звички нюхати книжки. Так, кожну книгу перед тим, як прочитати опис, я відкривала посередині, і пірнала носом поміж сторінок. Я дихала друкованим запахом, а ти сміявся з мене. Але тобі це подобалося...
Потім ми обмивали покупки какао та мчали читати нові книжки вголос.
І тоді в помаранчевому світлі лампи, я закидала ноги на стіну і читала тобі романи, оповідання та часом вірші. А ти мовчки пив ромашковий чай, занурював праву руку в мої кучері та ніжно чухав мені голову.
Це були найкращі читання вголос...