Хіба є гірший гріх, ніж сіяти ненависть?
Який такий народ твому народу ворог?
Якщо в колишні дні когось хтось мучив навіть,
Від лиходіїв тих лишився тільки порох.
Злочинцям та катам — ганьба на віки вічні.
Проте народам всім — любов і привітання.
Простий народ завжди в подіях історичних
Лиш іграшка. Які до нього є питання?
Пробачмо, брате мій, пробачмо все, що сталось
Колись. Не судді ми. Любити — наша справа.
Я хочу, щоб любов у світі розросталась,
Як квіти повесні та пишні, буйні трави.
Із циклу віршів 2011 року "Злива щастя" www.PetroRuh.com/2011.html