Не треба сліз, не треба слів і обіцянок.
Давай послухаємо опівнічну тишу.
Мудріший ночі може бути тільки ранок.
Мовчи. Нічого зараз не вирішуй.
Посидь у темряві. А хочеш – покури.
Захочеш спати – на дивані є подушка.
Мовчи!Прошу тебе – не говори!
Не дихай!.. І без того в спальні душно.
Мовчи. Не треба,не вигадуй казку –
Я у казки не вірю відучора.
Давай ми завтра познімаєм маски.
Давай ми краще завтра поговорим.
Давай помовчимо. Лишилось не багато
До ранку – він з тобою нас розсудить.
…Так пізно вже,давай лягати спати.
Я завела будильник – в 7 розбудить.