А я сумую за Тобою,
Не вистачає глибини твоїх очей,
Я би поринув у безодню з головою,
Щоби побути разом декілька ночей...
А я сумую за Тобою,
Не вистачає твоїх рук,
Чернетку мну одной рукою,
І тихо чую десь там звук...
А я сумую за Тобою,
Чекаю вісті з твоїх вуст.
І новий день чекаю знову,
І задихаюсь від розлук...
А я сумую за Тобою,
І згадую чудовий день,
І перший поцілунок під зорею,
В обіймах теплих тих ночей...
16.04.2015