Хто не любив, той і не знає
Як правильно зустріти сонця схід
А хто кохав, той відчуває
Який щасливий наший світ.
Коли по-справжньому кохаємо
Та вмиваємось холодною росою –
Одне на двох повітря ми вдихаємо
І любовною милуємось красою.
Коли не вмієш грати на гітарі
А в голові складаються пісні –
Летять обоє на небесній хмарі
Летять й цілуються у сні…
Тече Вода, горить Вогонь,
Яскраво Небо зоряне сіяє
А Дотик лагідних твої долонь –
Четвертим щастям називаю.
03.11.2016р.