Ми з тобою чимось схожі,
Ввесь час наперекір йдемо в розмові.
Поміж нами дріт колючий, огорожі
Та водночас фонтан любові.
Ми з тобою чимось схожі.
Ображаємось взаємно, дві гордині.
Та назад повертаємося хижі,
Примирення, щоб відшукати у вині.
Ми з тобою чимось схожі,
Але до тебе важко так знайти підхід.
Хоч і думки наші, як мережі,
Не можу віщувати твій наступний хід.
Ми з тобою чимось схожі
Та різнимось ми тільки тим,
Що думки ти свої промовити не взмозі,
А я читаю їх на рівні погляда й клітин.
5.7.17