Було так страшно коли він приходив
В черговому сні на п'ятницю.
І в кожному з них були сходи
Й потреба кудись повертатись.
Солоні обійми і змучені руки,
Не сильні, крихкі, непідйомні.
Я чула надчітко і біль і стукіт,
І кожен найслабший гомін
Холодного голосу.
Ніч, перші полоси -
Я бачу там свої рядки.
Я в сні напивалася вщент його голосу.
І знов прокидалась ні з ніким.
Не білені стіни глухої кімнати
Розділені смугою лампи,
В якій можна довго когось чекати
І вже безнадійно, насправді.