Кожний склад як перлина,
І як діамант кожне слово.
Вона лине і лине.
І знову, і знову, і знову.
Вона сяє і срібно дзвенить.
Вона пил золотий розсипає.
Промовляти її кожну мить
Всім єством своїм хочу і маю.
Із циклу віршів 2014 року "Хлібне поле і неба блакить" www.PetroRuh.com/2014.html