Слово є між нами початок.
Спочине у минулого канві
Як безвартісний завдаток
Того, що знайдуть у кінці.
То є факт і те ж є причина.
Це як лінія між двох точок
По якій час повільно плине
У зарезервований куточок.
Словом куштуємо людей.
Слухаємо ці звуки натури.
Ось Іудей, а тут пару ідей.
Opus dei всі ваші фігури.
Ось спробуй смак турботи,
Спробуй ледь лицемірства.
Тут і сухоти і амінокислоти
І навіть трошечки звірства.
Смаків тих скільки брати
Так різних душ вже багато,
Що скільки б не кричати
Мій смак нікому не віддати.