Відчуваю осінній прихід як ніколи раніше,
Голова все гостріше реагує на зміни погоди.
Я стаюся подібною кожній із вуличних кішок
Без родини, без дому, без їжі, води і породи.
Стало швидше темніти і в сутінках менш людно,
За квартирним вікном розсипається мокра мряка,
І, як часто буває, в самотності вже не нудно,
І не боляче, навіть, просто уже ніяко.
Я не знаю куди мені йти зустрічати цей вересень.
В цьому місті ловити хіба що таксі і застуду.
Залишились дахи, щоб вдихати тумани і мерзнути,
І зриватися вниз, просто в залу небесного суду.