У відрядженні дружина.
Коля будить свого сина,
Окріп в чашку наливає,
Бутерброди нарізає.
Гарно й вдало хазяйнує,
З сина весело кепкує!
Час вже бігти до садочка,
Там залишити синочка.
Але що це за невдача?
Не розв’язана задача!
Вихователь дитсадка.
Вся моторна і швидка,
Відмовляється забрати –
Сина Коліного взяти.
«То садок я переплутав, -
Мислить Коля, чорт поплутав!»
В інший дитсадок летить,
Аж в очах все мерехтить.
Знову Колі відмовляють
І теж саме промовляють,
Що дитина то не наша.
Вже не витримав син Саша
І тихенько каже : «Тато!
Вже до школи пізнувато!»