Тихий військовий гарнізон.
Всі тут живуть як в унісон –
Робота, діти, друзі, служба.
Якось в відрядження всіх дружно
Відправив батечко комбат,
У головний наш військкомат.
Коли вертали вже додому
Із всіх самому молодому
Підкинули таку заначку –
Презервативів цілу пачку.
Ото ж коли знайшла дружина
Ту схованку його єдину,
Вчинила крик! А хлопець зразу
Сказав їй гарну таку фразу:
« В дорогу нам це видавали,
Щоб про здоров’я всі подбали.
А я додому все привіз!»
Було ж у гарнізоні сліз,
Скандалів, крику до розлучень,
Із матами словосполучень
Коли жінки шукали пачку –
Підкинуту оту заначку.
автор Вікторія Скуратовська-Кравченко