Не легким є путь у кожної людини,
Та треба знати справжню суть,
Гідно жити кожної днини,
Не бажати нікому зла
І не заздрить ніколи нікому,
Щоб лиш любов до всіх була.
У великому і в малому,
Бо заздрість засліплює розум
І не думаємо як живемо.
Не треба робити все на обум
Про що згодом шкодуємо,
Болю завдати людині
Раз плюнуть.
Як бути завжди на вершині
Про це треба подумать.
Гідною людиною бути
Чесно пронести свій хрест
Через достаток і скрути,
Щоб переплелось все навхрест.
Цінуйте люди кожну мить,
Життя пресвітлу днину.
Дорога кожна хвилина,
Щоб не канути в каламуть,
Бо все дав вам Бог Великий
Ліси і гори й ріки,
І сонечко чисте ясне
Радійте, люди, цінуйте
Життя – прекрасне