Був час, коли ми були разом у єднанні –
В любові народилися з талантами сини,
Все змінили Сили вражі, вчасно невпізнанні,
І щезлі любові нашої відносини.
Там, в минулому, проти нас була Диверсія,
Тут, в сучасному, нас колошматить недовіра,
У тебе мами місія, у мене – Місія,
Але гонором немов би знята з тіла шкіра.
Та все не випадково з нами у цьому світі –
Не ми будуємо наше життя як хочемо,
І тому ми Силами навмисно знову злиті…
Разом може порозуміння вже покличемо?
17.08.2017
К.