Земле наша прекрасна,
Ти всіх породила нас
Лани родять нам рясно
І стільки всяких прикрас.
Милує наше око
Чисте зоряне небо
І десь у надрах глибоко
Є все те, що нам треба.
І нафта, золото, газ,
Все нам дарує щедра земля,
Всі багатства для нас.
Бережи цю красу і ріки, і поля,
Любіть і примножуйте
Цю красу земну
Земний рай плекайте
І неба синь ясну
Богу хвалу віддайте
За те, що нам послав,
До неба руки знімайте,
Щоб жити як він наказав.