"Комментируя убийство Амины Окуевой, российский оппозиционный политик Константин Боровой заявил: оно осуществлено российскими спецслужбами, которые "почти открыто" действуют на территории Украины в тесной связке с украинскими спецслужбами."
Іще одна жертва шоколадно-ригайлівської банди – Аміна….одних позбавляють громадянства і висилають з України…кого не можуть – вбивають, чи СПРИЯЮТЬ убивству….так були створені усі котли, щоб знищити найбільш активних патріотів України…..накіпіло...вилилося в рядки....
Давити гадів потрібно знов
Шакал при владі –
Тече вже кров
Давити гадів
Потрібно знов
Вбивають кращих –
Їм до душі
Сміються з наших
Про це віршів
Бандитська влада –
Все для своїх
Знов барикада
Змете лиш їх
Герой для влади –
Найкраще вбить!
Бояться гади –
Смола кипить
Іще лиш трішки
Іще чуть-чуть
Катюгам – вишки –
В останню путь!