Зацвіли троянди під моїм віконцем,
Дощ їх поливає, гріє ніжно сонце,
Сили набираються з матінки-землиці,
Мені посміхаються, мов рідні сестриці.
Встану я ранесенько, коли сплять тумани,
Виберу найкращу, подарую мамі, -
За її турботи, ніжні руки, ласку,
Хай вона полине трішечки у казку.
Слободенюк Наталія