La Paloma Blanca
Julio Iglesias
https://www.youtube.com/watch?v=c5XKMILBtiE
Пісня мені нагадає як учора вона
тихо пішла від мене у надвечірній час.
Далеко вона забрала пісню свою сумну,
мені залишивши одну самоту.
Біла голубка вранці мені пісні співа,
пісні меланхолійні, душі страждання.
в ранішній тиші вони приходять.
Хочу її узріти, та швидко вона відліта.
Де твій шлях? мене більше чути не хочеш.
Де твій шлях? я марную життя без тебе.
Коли захочеш вернутись, я буду чекати на тебе
кожного дня і ранку, щоб більше любити тебе.
Далеко вона забрала пісню свою сумну,
мені залишивши одну самоту.
Біла голубка вранці мені пісні співа,
пісні меланхолійні, душі страждання.
в ранішній тиші вони приходять.
Хочу її узріти, та швидко вона відліта.