Писавши,я тобі цього листа
вкладавши душу в ці рядки
Хотів би, я дізнатись лиш одне
чи любиш ти мене???
Хотілось би мені ,вернутись в ті часи
Коли з тобою разом ми були
Але я знаю сам
Що пізно вже, щось тут довести
І я не той і ти не та
І кожен день як пекло, і не покидають мене думки про тебе
І в своїх снах про тебе ,я не хочу прокидатись
Бо без тебе немає сенсу існувати
І цим віршем хотів собі я нагадати
Як солодко було тебе обіймати
І тому ,я тебе не забуду ніколи
Бо ти ,моя ластівка, і мій соннячний промінь