На порозі біля хати
Новий рік сидить в санчатах.
Скриньку побажань тримає,
Книгу спогадів гортає:
В когось було сліз багато,
Доля змусила страждати.
Хтось когось чекав щоночі,
Що аж вигоріли очі.
Хтось щоранку поспішав,
Рідних вже не помічав.
Хтось кохав і розлучався,
І від почуттів ховався.
В когось діти народились,
Мов зірки нові з'явились.
Хтось образив свого друга,
В когось була темна смуга.
Хтось здобув винагороди,
Хтось хороші мав пригоди.
Хтось зустрів людей від Бога,
Кличе їх життя дорога.
Хтось на самоті лишився,
З свічкою в руках молився.
Хтось врятовував, хтось нищив,
В когось в серці вітер свище.
Новий рік гортав сторінки,
І в очах пливли картинки.
Сніг на плечі падав тихо,
Хтось щасливий, в когось лихо...
Взяв і книгу він закрив.
Скриньку свою відчинив.
І зайшов у вашу хату,
Щоб дарунки дарувати:
"Щастя, радості і миру,
Посмішку від серця щиру,
Щоб усі здорові були,
Щоб любов палку відчули.
Друзів вірних і надійних,
І сусідів вам спокійних.
Кожен день щоб цінували,
Про близьких не забували.
Щоб знайшли себе в житті,
Були чесні в каятті.
Лиш з добром ішли у світ,
Хай встеляє стежку цвіт.
Хай не буде важких втрат,
І не знайте болю зрад.
Хай збуваються всі мрії,
Сонце у холодні дні зігріє.
Квітнуть хай весняні ранки,
Будуть радісні світанки.
Хай усе у вас складеться,
І щасливо вам живеться.
Хай Господь оберігає,
Янгол ніжно огортає.
Ну а я йду працювати,
Треба книгу написати.
Є у космосі кімната,
Де книжок таких багато.
Долі всіх людей землі
Збереже вона в собі.
Ну а зараз всіх вітаю,
Щастя вам усім бажаю!
Буду радість дарувати,
І здоров'я в кожну хату!
На порозі не тримайте,
Серце своє відчиняйте!
Хай засяють ваші очі,
І зірки горять щоночі.
Я здійсню всі ваші мрії,
Всі бажання, і надії.
Хай ялиночка засяє,
Всю родину звеселяє.
Обіцяю не підвести,
Лиш добро я буду нести"
Мирним буде хай життя,
Вірте в світле майбуття!
Хай несе достаток рік,
Довгий і щасливий вік
***
Дуже сподобався вірш!Гарний,легкий і з чудовими побажаннями!Дякую!Дуже радий знайомству з Вами!А 26 грудня- в мене день народження. З повагою і найкращими побажаннями до Вас!