Засій мене снігом... Тихо-тихо...
Я усмішкою тобі, небо, віддячу...
І щастя насіє багато сміху...
Сьогодні з любові я щиро плачу...
............
Зірка засяяла в небі святковім...
Пахне кутею та хлібом святим...
Стрічає душа Різдво Господнє...
Христос народився... У кожний дім...
Маленьке дитятко в колисці дрімає...
Янголи світлі, мир й благодать...
Весь світ любов'ю Господь обіймає...
До неба молитви щемні летять...
Христос народився! Славімо Його!
Дай Боже країні мирного сну...
Христос народився! Славімо Його!...