Живи, навчався і працюй,
Здобудь освіту і роботу.
І разом ще життям керуй,
І не зважай на всі турботи.
Щодня ходи в той інститут,
Щодня вивчай щось неважливе.
А на шляху стільки отрут,
Хіба ж так проживеш щасливо?
Після навчання йди працюй,
А якщо ні то вчися далі.
І шлях в життя собі малюй,
І знову ти забудь печалі.
Ти кожен день, то там, то тут,
Не маєш часу покохати.
Переживеш, ще буде час,
А часу можна вже й не мати.
А час летить, роки проходять,
Ось і диплом, і гроші є.
Але нема кохання в серці
І ти не знаєш хто ти є.
І ти чекаєш, віриш в диво,
Ще буде все, ще час прийде.
Та ні, не буде вже нічого,
Ми жити не встигаєм вже.