Відчуваю я повагу, не відразу,
Коли бачу мужніх дівчин і жінок.
А жіночний чоловік в мені відразу
Викликає нудь, немов тупе кіно.
Навіть мужня жінка все одно жіночна.
Мужність — це достойність, геть не вада це.
А жіночний чоловік не мужній точно,
І його жіночність — то є слабкість все.
І таких слабких, жіночних, інфантильних
Розвелося безліч скрізь чоловіків.
Виховання хлопців — справжніх, мужніх, сильних —
Ось задача людства на усі віки.
Бо жіночність жінки — якість її статі,
В ній що від народження природно є.
А от чоловік ще чоловіком стати
Забов'язаний. Але не всяк стає.
10.02.2016
Донбас
Із циклу віршів 2015-2016 років "Світоч любові" www.PetroRuh.com/2015.html