Над будинком моїм благодать.
Херувими співають любові.
Нам Господь вдарував райський сад,
Що розквітнув у нашому домі.
В цьому домі, в краплині життя,
Відтворились Господні задумки,
Що пронизують світу буття,
Як земні і небесні дарунки.
Всіх вітаєм співців, сівачів.
Нам конфесії, віри байдужі.
Бог народам любов заповів-
Різним расам, країнам, подружжям.
В нашім домі у мирі живуть
Уніат, реформат, православні.
Поважаючи внутрішню суть,
Вірять в істини божі прадавні.
А канони придумали ті,
В кого в серці не Бог, а спокуса.
Розвели наші спільні путі,
Уповаючи всяк на Ісуса.
То не гріх відспівати дитя.
Ці канони придумали грішні.
Цінне кожне для Бога життя
На Землі і майбутнє горішнє.
Вірим прийде блаженна та мить,
Коли все, як у нашій домівці
В Україні садком зашумить.
Принесе згоду й мир українцям.
2018
.