Дорогі мої, любі друзі
З дорогої, любої Грузії
Надіслали мені посилку,
Щоб не мерз на війні я взимку.
Хоч я пізно її одержав,
Хоч зимова така одежа
Не потрібна вже повесні,
Але так приємно мені!
Ті, хто мали мене вдягати, —
Крадії урядові кляті —
Все, що тільки можливо, вкрали,
Мов ганебні щури й шакали.
І продовжують підло красти.
Отака в нас біда-нещастя.
І коли я отримав нині
Допомогу цю від грузинів,
Я, звичайно, подумав знов:
Як одержав я цю любов
З тої братньої нам країни,
Хай одержить вся Україна
Милість і допомогу Божу,
Що всі лиха в нас переможе,
Від грузина, що вірю в нього
Так, як вірю я в ласку Бога.
Тож на цій ось натхненній хвилі
Я молюсь за Саакашвілі.
24.03.2016
По дорозі до Раденського полігону
Із циклу віршів 2015-2016 років "Світоч любові" www.PetroRuh.com/2015.html