А для чого ти мені?
Такий правильний...
Я ж зіпсую тебе...
Однако...
Можливо сумно тобі?
Напевно...
Я ж не вірна тобі...
А даремно...
Всі кажуть, що милий ти...
А я знаю.
Я ж як книгу тебе
Читаю.
Хочу думки твої
Почути
І не можу з тобою я
Бути...
Ти ще не бачиш,
Знаю.
Що за тобою вже більш
не скучаю.
Для мене це гра
В почуття.
А для тебе це все -
Життя...
Як важко мені
Признатись...
І вірші вже більш
Не писати...
Прошу, пробач мені
Зайчику,
Що тобі я думками
зраджую...
11.12.2017 (3:36)