Дембель я. Вже є наказ мене звільнити.
Так скінчилась моя участь у війні.
Та багато дуже треба ще зробити
Для мого народу любого мені.
Час іде так швидко. Будуть мирні справи.
А коли мій термін на Землі мине,
Залишу я тіло, спадщину і славу,
І Господь до Себе забере мене.
Отоді у мене справжній дембель буде.
І мене зустріне дім правічний мій.
І я більш ніколи не піду нікуди
Звідти, де немає ворожнечі й війн.
28.03.2016
Раденський полігон
Із циклу віршів 2015-2016 років "Світоч любові" www.PetroRuh.com/2015.html