ВІНОК ЛЮБОВІ
Присвячено пам’яті Кузьми Скрябіна
Вінок любові…Він безмежно…
Вплітає дзвони всі серцебиття.
Торкнулись би чола бентежно,
Але пішов у вічне ти життя…
Тепер з небес любити будеш мати,
Дощинкою торкнешся сивини…
Яскравим сонцем зможеш обійняти,
Достукатись до серця глибини.
Пішов від нас наш друг, співак, коханий,
І гідний Син стражденної борні,
Який загоював криваві рани,
Що душу виривали у війні!
Творив добро він скромно і ласкаво:
Душею, піснею і вчинком козака.
Життя так обірвалося лукаво...
А піснь лунає дзвінко співака!
Дивись ти синьоокими зірками,
Ми заспіваємо пісні твої ясні!
Нехай летять небесними стежками,
Де стануть символом безсмертя голосні!
01. 02. 2018 м. Львів автор Наталія Калиновська