Молюсь до Тебе, Боже мій єдиний.
За свій народ, який в усьому винний.
Дай розуму і сили на віки,
Бо ми ж відомі всі, як козаки.
Будують храми в нас по Україні,
Що дзвоном глушать крики журавлині.
Допоки ще горить вогонь в свічах,
Вони міняють віру на очах.
Проте ніколи не зміню я віру,
Перо не поміняю на сокиру.
Нехай усе відплаче у мені,
Або згорить у вічному вогні.
Дай мудрості від роду і до роду,
Здоров’я й сили усьому народу.
Як відстояти мир нам, підкажи…
І Україну, Боже, збережи!