У Вас було колись таке, що ви боялись проявити свої справжні емоції...ні не так...боялись проявити і залишити їх в такому стані, не міняючи на швидкоруч, не виправляючи замальовуючи їх іншими... лишити їх саме у тому першому стані, в якому вони проявились?
Розум часто штовхає мене на те, щоб замаскувати самі перші почуття, мов вони під табу, мов тоді їх обов'язково осудять і всяке таке інше.(не скажу що я так думаю)
Це лягає на мої плечі і давить, мов я ношу мішок з камінням ...і як не дивно так було завжди...відколи себе пам'ятаю...
І хоч багато що міняється в моєму життя, цей страх продовжує лишатись.