|
Жора, Гриша, Толя, Віля,
Вітя** - лисі й сиві,
Що давно вже на дозвіллі
Своїм внукам милі.
Від Києва до Сіднея
З молодим завзяттям
По космічній жмуть алеї
З милим серцю Скайпом.
В понеділок, в одинадцять
П’ять стареньких друзів
На груповій конференції
В студентськім союзі.
Тут про молодість говорять,
Старість та болячки,
Настрій й дух собі підносять:
Анекдоти, ржачки.
Так година пролітає
В згадках сяють лиця,
На життя їх надихає
Студентська традиція.
З паром легким привітали
Кожний в своїй хаті,
Щоб ще тиждень почекали -
Не сміли вмирати.
Від понеділка, до понеділка
Дні ідуть і роки.
Щоб не сміла йти зупинка
На життєві кроки!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
* «Церква на Подолі». Акварель. Картина Марії Борисенко.
12 років. Фото автора
**Георгій Федорович Грищенко, 3.03.1937р.н.(Київ);
Григорій Іванович Божок, 25.11.1938р.н.(Київ);
Анатолій Михайлович Герасимович, 8.12.1936р.н.(Київ);
Віля Васильович Поліщук, 17.02.1935р.н.(Сідней);
Віктор Трохимович Самойленко,21.09. 1937р.н.(Бровари)
19.02. 2012р.,Київ
ID:
778093
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 20.02.2018 12:48:51
© дата внесення змiн: 21.02.2018 14:29:57
автор: БГІ
Вкажіть причину вашої скарги
|