Спасибі Господу за тебе
З тобою зустріч – божа благодать,
Ти – подарунок найдорожчий з неба,
Моя надія, моя підтримка, дорогоцінний діамант.
Я душу й серце зразу не відкрила,
А ти зерно любові щирої посіяв скрізь,
І довго ще чомусь не розуміла,
Що ти – єдиний, на віки, лиш тільки мій.
Тебе кохати вічно буду,
Підтримаю і зрозумію, зможу чим – допоможу,
Коли впадеш – подам я руку,
Ми разом сильні, ми єдині, і я це доведу.
Таких як ти, я певна, не буває,
Такий як ти – лише один,
І тільки моє щире серце знає,
Як гірко, коли не поряд ти…
Ми рік з тобою вже у шлюбі,
Всього лиш рік, як офіційно ми – союз,
І я найщасливіша в світі буду,
Як напишу вірша для тебе знов.
Через сто років я так само
Складу рядки і присвячу тобі,
Недаремно доля мені подарувала,
Тебе як нагороду, як чудодійні ліки для душі.
Ти спокій мій, моя утіха,
Плече міцне твоє – то захист мій від бід,
Ти – моя пристань, якщо хочеш – клітка,
В якій я з радістю сховаюсь і розтану так, як тане лід.
Спасибі Господу за тебе
З тобою зустріч – божа благодать,
Любов моя, мій білокрилий лебідь,
Я дякую тобі за все, мій безцінний вічний скарб.
ID:
778608
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 23.02.2018 15:47:56
© дата внесення змiн: 23.02.2018 15:47:56
автор: Svetkaleriia
Вкажіть причину вашої скарги
|