З вірша пісня
Я з Березнем кохалася сьогодні.
Тулив мене до себе, обіймав.
Подарував мені сережки модні,
Які йому залишила Зима.
ПРИСПІВ:
Чуттями Березень хлюпоче.
Це вам не Лютого свищі.
Полонить серце він жіноче,
Кохання сіє у душі.
Із перлами сережки – сонцем грають.
На вуха одягнула їх мерщій.
За руки взявшись, з Березнем до гаю
Пішли у гості до дерев, кущів.
ПРИСПІВ:
Чуттями Березень хлюпоче.
Це вам не Лютого свищі.
Полонить серце він жіноче,
Кохання сіє у душі.
Моргав лукаво гай, і сніг топився
Від усмішок і теплості сердець.
Кричав «кохаю!» Бер, у груди бився
І кликав (правду мовлю!) під вінець.
ПРИСПІВ:
А я не знала, що казати
Рвучкому парубку цьому.
Та коли вірші став читати,
Сказала твердо «Так» йому.