Чого боїшся ти?
Скажи, не бійся.
Залишуся я лише на сторінках.
Багато страхів є в кожному серці.
Їх безліч, і не полічити.
Бо хто боїться темряви та тиші,
А хто потрапити в біду.
Чого боїшся ти?
Невже немає нічого,
Від чого бурлить кров у жилах?
Невже, не чув ти голос страху,
Який шепоче щось страшне?
Чув, знаю, кожен чув.
І ті самі герої.
Всім нам страшно.
І навіть не жахіть,
Всього нового, що здається таємничим.
Та мине мить,
І ми живемо з цим і все, нічого.
Забули й те, що так було болить.
Бо все іде.
З роками розумієш,
Боятися треба лише себе.
Ніхто бо інший не перекреслить все.
Лише ми обираємо свій вибір,
Ідемо вперед.
А що позаду?
Перемоги? Невдачі? Страхи?