Тихіше крок, я зупиняюся.
Озиратися не буду.
З очей тихо впаде сльоза.
Я видихну, вдихну.
Відкрию очі, і з посмішкою зроблю перший крок.
Крок у майбутнє, у нове життя.
Розлучитися з минулим важко,
Та я зроблю це.
Хоча інколи воно мене наздоганяє.
Але я не озирнуся.
Бо озирнувшись, затягне назад.
Або ж дасть новий поштовх уперед.
Хто знає…
Але я не буду ризикувати.
Я все залишу і всіх, і ту себе в минулому.
Бувай, минула я.
Залишайся в минулому сама.
Бо ти не змогла зробити вибір.
І йти далі.
Хоча можливо ти й була права.
Не знаю …
На жаль, не знаю якою буде майбутня я.
Це залежить тільки від мене.
І я зробила свій вибір сама.
Бувай минуле,
Привіт майбутнє.
(Сьогоднішня Я)