Я прийду до Тебе, Отче... Зачекай.
Я прийду... Не клич іще до Себе,
Лиш куточок неба зігрівай,-
Так багато встигнути ще треба.
Заклопотана на цій землі одна
Тим, що мали нести дужі плечі...
Холоду боюсь чомусь здавна,-
Там зігріє любий мій, до речі.
.
Той куточок неба - лиш для нас.
Ціла вічність - вспіємо набутись...
Що І скільки міряє там час?
Лячно до Вселенної торкнутись.
Чи лапатий падає там сніг?
Чи буяють весни буйним цвітом?
Я ще тут помолюся за гріх,
Вчинений Тобі і перед світом.
Я прийду до Тебе, Боже. Зачекай.
Зачерпну ще радості достоту.
Лиш куточок неба зігрівай
На душі зальодянілу цноту..