Що діється навколо нас, хто знає...
В майбутньому на людство що чекає?
Чи чули ви про аномальні зони?
Світи є паралельні, є ще й клони.
На небі тарілки літають всюди,
В них інопланетяни, а не люди.
Хто роботів зуміє зупинити?
Та хай йому... Нам треба просто жити!
Як сходить сонце, як палають зорі,
Які духмяні ранки і прозорі!
Троянди знову квітнуть дивовижно,
Ти дивишся в кохані очі ніжно.
Життя одне-єдине, неповторне,
Нам посміхається, до себе горне.
Геть зникнуть стреси і лихі події,
Здійсняться всі твої найкращі мрії!